Translate

Om oss

SoFo Records är ett svenskt skivbolag som startade 2010, med stark fokus på artister med en modern inriktning och med stark internationell potential.

Hösten 2010 tog Maria Molin Ljunggren, VD på Lionheart Music Group, tillsammans med sina anställda beslutet att starta en ny label. Då både studio och kontor ligger mitt i Sofo så var namnet givet: SoFo Records!

Just den skandinaviska musiken med den internationella inriktningen är ett tydligt karaktärsdrag för alla SoFo Records artister. Repertoaren består av ny pop, rock, urban med synt/elektroniskt inslag. SoFo Records lägger även stort fokus på att ta fram talangfulla låtskrivare och producenter som tillsammans med artisterna utgör kärnan av kreativt skapande.

Öppettider

Måndag- - -
Tisdag- - -
Onsdag- - -
Torsdag- - -
Fredag- - -
Lördag- - -
Söndag- - -

Aktuellt

AiluCrash på Obaren ikväll!

Till alla er som inte har planerat tisdagen i detalj än så kommer här ett hett tips från oss på SoFo Records!

Kl 22.00 ikväll står AiluCrash (bandet som under hösten gjort sig kända genom årets stora satsning inom svensk ungdomsfilm -... Läs mer

Massor av musik i Vitabergsparken den 30 juni 16.30-19.00!

Hej på er!

I morgon arrangeras ett stödevent för drabbade kvinnor och barn i Kongo av artisten Getty Domein och Röda korset. Massor av artister kommer att vara där för att bjuda på musik, så kom, lyssna och njut av alla framträdande... Läs mer

SoFo Records mitt i hjärtat av Sofo!

Stämmer, här är vi! Besök gärna vår hemsida för senaste uppdatering om våra artister och vad som poppar  just nu.

www.soforecords.com

Vi hörs!