Translate

Fiberspace

Fiberspace är ett galleri som fokuserar på samtida fiber- och textilkonst och design.

Fiberspace

Fiberspace är ett galleri som fokuserar på samtida fiber- och textilkonst och design.

Om oss

Fiberspace är ett galleri som fokuserar på samtida fiber- och textilkonst och design. Besök vår online shop som har öppet dygnet runt!

Öppettider

MåndagStängt
TisdagStängt
OnsdagStängt
Torsdag12:00 - 18:00
Fredag12:00 - 18:00
Lördag12:00 - 16:00
SöndagStängt

Aktuellt

Origami hatt workshop

Välkomna den 22/10 kl 13.30-16 på origami workshop! Gör en egen unik hatt! Price 480kr. Material och förfriskningar ingår. Barn mellan 8-12 år är välkomna gratis i sällskap av en vuxen. Anmäl till mihiro@burmanform.se.

Do you Nuno?

Japanska textilföretaget Nuno firar 35 år genom en utställning på Fiberspace. Här visas ett urval av de innovativa textilier som de har utvecklats under åren. Anrik tradition möter ny teknologi.

Carbon Craft

I Carl Cyréns utställning Carbon Craft möter stickad kolfiber handblåst glas, kontroll möter slumpmässighet, och kolfibern... Läs mer

Crowdweave for Newcomers

Nu när julen närmar sig och vinterns kyla är här skulle vi på Fiberspace galleri vilja ge bort lite textilt värme till nyanlända. Men vi behöver er hjälp! Från tors 8/12 kl 12 till sön 11/12 kl 17 kommer en... Läs mer

Water reflections – light emitting textiles

Malin Bobeck visar sina lysande textila verk inspirerade av vatten och reflektioner och skapade med en kombination av ny teknologi och traditionellt hantverk. Utställningen pågår till den 26/11. Vernissage den 10/11 från kl 17-19.00. Välkomna!

The Garden’s Voice

Karine Jollet ställer ut vackra textila skulpturer inspirerade av kroppen och naturen hos Fiberspace. Utställningen pågår t.o.m. 29 oktober. Välkomna!

Utställning “Omstrukturering” av Maja Svensdotter

Välkommen till utställningen "Omstrukturering" av Maja Svansdotter 15/9-1/10. Maja har kombinerat sin bakgrund i möbeldesign och finsnickeri med sin utbildning i rumslig design och skapat skulpturala stoppade möbler och objekt.