Translate

Välkomna på Sofo-night till Daisy dapper torsdag 26/8!

Välkomna på Sofo-night imorgon Torsdag!

Hej käraste Daisy dapper kunder!
Imorgon torsdag är det dags för SoFo-Night igen, och de flesta butikerna i området har öppet till klockan 21.00. Hos Daisy dapper från klockan 18.00-21.00 bjuds det på dryck och tilltugg och erbjudanden.

Du får 10% rabatt på den dyraste varan när du handlar hos oss denna afton, vi har även 20% rabatt på alla våra skor. (Erbjudandet gäller endast mellan kl. 18.00-21.00, Sofo-night Torsdag 26/8-10)

Skriv in detta i er kalender nu och kom och häng med oss imorgon SoFo-Night! Hjärtligt välkomna! Vi ses där! All kärlek//Daisy dapper crew

Till er som inte kan besöka oss i butiken på Katarina bangata 33, finns det givetvis även ett erbjudande för er på Webshopen www.daisydapper.com

Augusti Rabatt i Webshopen www.daisydapper.com Passa på! Erbjudandet gäller hela sortimentet!

Från och med 6/8 till 31/8 erbjuder vi dig en såkallad “Augusti kampanj” med 10% rabatt på din dyraste vara när du handlar hos oss i webshopen www.daisydapper.com Fyll i följande rabattkod när ni kommer till kassan så dras era 10% av. Din kod: augrabdd10 Obs! Rabatten gäller endast nya webordrar mellan kampanjens datum 6/8 till 31/8.
 
Shop until you drop!