Translate

Elements Spa fyller fem år

19 maj fyller Elements Spa 5 år och du är bjuden!

5 år har gått sedan vi öppnade Södermalms gröna oas – Elements Spa och såväl då som nu är vi ett spa med inspiration från Ayurveda, den indiska livsfilosofin.
Med eld, vatten, luft, rymd och jord som stöttepelare transporterar vi dig från en hektisk vardag till en värld som är bekymmersfri och full med värme.

Kom och fira födelsedagen med oss! Dela i yogapass, njut av poolen och bubbla med skumpa. Yoga-passen vi erbjuder under dagen är: Energy-yoga (kl. 12.00), Cirkelträning (kl. 15.00) och Raja-yoga (kl. 17.00). Anmäl dig när du bokar ditt inträde.

Dagen till ära har vi bjudit in våra samarbetspartners Elemis, Sundari och Bare Minerals som kommer finnas på plats. Ta chansen att testa Elemis unika Skinlab, en kamera som skannar av din hud på djupet för att ta reda på vad som döljs under ytan eller bli sommarfräsch med en enklare make up av Bare Minerals make up artist – helt gratis. Förutom bra priser på våra produkter så har vi rabatterat spainträde till 195 kr per person och som en extra bonus bjuder vi de 100 första som bokar på en sparitual från Sundari värde 195 kr.

Mellan kl: 16-20 smygöppnar vi terrassen inför sommaren med After Spa.
Mingla och njut av goda drinkar till bra musik.

Boka här: http://bit.ly/5arsjubileum