Translate

Om oss

Välkommen till Scandic Malmen - stadsliv, musikupplevelser och en känsla av hem i hjärtat av Södermalm.
Här kan du äta, dricka, träffas och sova. Och massor av andra roliga saker, som att njuta av gratis konserter i Lilla Hotellbaren till exempel. När du bor hos oss i ett av våra 332 rum, bor du över i en K-märkt 50-talsbyggnad mitt i Södermalmspulsen. Du har även nära till kommunikationer som enkelt tar dig vidare till andra delar av stan.

Öppettider

Måndag00.00 - 24.00
Tisdag00.00 - 24.00
Onsdag00.00 - 24.00
Torsdag00.00 - 24.00
Fredag00.00 - 24.00
Lördag00.00 - 24.00
Söndag00.00 - 24.00

Aktuellt

Lunch på Scandic Malmen!

1:a september slår Scandic Malmen upp dörrarna för lunch.

Malmens Lunch erbjuder ett klassiskt utbud, med influenser från Skandinavien och Europa. En härlig buffé av tillbehör och sallader att kombinera med det varma,  som hämtas på tallrik... Läs mer

Bara tjejer i DJ-båsen på Scandic Malmen

I juli är det endast kvinnliga DJ:s som står för musiken på Scandic Malmen. Varje kväll under hela månaden kommer Cocktailbaren och Lilla hotellbaren att gunga till tonerna av deras låtar och remixer.

Idéen växte... Läs mer

Ny utställning i Cocktailbaren – ”Wild Things”

I solo-utställningen "Wild Things", tar Los Angeles födda konstnären Derek Garubo inspiration från de genrer av digital fotografering, modern kosnt och gatukonst kombinerat till en blandteknik där verken är tänkta att stimulera betraktaren. Bilderna... Läs mer

SoFo-Night & Thirsty Thursdays på Malmen.

Börja North of South of Folkungagatan i NoSoFo, med något att dricka på Malmen innan kvällens SoFo-aktiviteter drar igång, eller varför inte avsluta kvällens nöjen hos oss och lyssna på en skön live-spelning i Lilla Hotellbaren.
Ta... Läs mer

En interaktiv utställning på Malmens entréplan.

#MALMENJEPPSON

I höstas gjorde Peter Jeppson en lyckad utställning i Malmens Cocktailbar, så lyckad att vi även bad honom göra en väggmålning i vår restaurang. I samband med väggmålningen i restaurangen skapades även en utställning på vårt entréplan där man... Läs mer

Street Eats – Allt från Långkok till friterat.

Varmt Välkomna till oss på Scandic Malmen!

Kom förbi, upplev söderpulsen, ta något att dricka och ät från vår nya kreativa meny med influenser från världens alla hörn  - Street Eats!

För bordsbokning:
malmen@scandichotels.com
08-517 347 00

Välkommen på releasefest för SoFo #1, 2013

Vi vill fira in våren och releasen av årets första nummer av SoFo.
Kom och fira med oss på Scandic Malmen. Förutom en fin tidning bjuds det på öl och live-spelning med Heavenly Blues (Folk).
Bakom skivspelarna hittas Johan Alm (Birds Need... Läs mer