Translate
vip-pornfilms.com

Tonfisk att grilla till helgen? Kalaspris har vi!

Ja då var det valborg!
Hoppas på bra väder men det får man väl se, men vi laddar för att plocka fram grillen i helgen!
Eller kanske inte jag för jag åker till Paris på lördagsmorgon med min älskade systerdotter Tuva.
Jag förlorade ett ”InteÄtaGodisPåEttHalvÅr”tävlingen.. Känns bra att förlora mot en nioåring, jag förlorade redan i början av december. Visst är jag proffsig? Det var höga insatser måste jag säga, se Eiffeltornet eller storstäda lägenheten min 6 ggr…
Men det ska bli mysigt för alla 9åringar gillar väl ostron/champagne och shopping på La Fayette?

Men för er som är hemma och ska damma av grillen tänkte jag köra bra på tonfisk. 340:- kg (ord 440:-)
Vi kommer göra det gamla vanliga men ack så populära tillbehöret mangosalsa med koriander samt en grönchiliaioli.
Connie har även gjort en nudelsallad med Edamebönor samt en ”snabb kimchi” med lime & ingefära.
Lite snärjigt att få ihop allt den här veckan då det inte bara är ett utan två ”Öppna Bord”.. Och jag är inte 23 längre, det märks.. Jösses en ”långpanna” och det känns i benen..
Att dricka till tonfisken skulle jag rekommendera en ¿Qué Pasa? med artikelnummer 2416 för 100:-bagis.

Mer färsk vit sparris kom just hem, givetvis tysk AAA.
Jag har verkligen försökt med annan sparris men det finns inget som slår den tyska. Förlåt alla holländare som jag har haft diskussionen med men jag ger mig inte…
210:- kg och hollandaise finns det också så klar!
Där gör sig alltid Riesling bäst, tycker du ska ta en Leitz Magic Mountain med artikel 70626 som kostar 159:-

Räkorna kostar sina modiga 38:- hg men med tanke på den satans blåsten som varit i veckan tycker jag de stackars räktrålarfarbröderna gott kan få det. Jag är glad att jag inte har deras jobb.. Hummern ligger fortfarande på 680:- kg för den canadensiska och kräftorna kostar 440:- kg.
Ostron 19:- st, blåmusslor 85:-nätet och det kommer nog lite andra roliga musslor också.

I kötthyllan finns det biffrad med kappa, flankstekar som är persiljemarinerade, ekologiska kycklingfilér. Ankleverterrine finns det också som inte gör bort sig på en skiva frukt & nötbröd serveras en klick fikonmarmelad som man alltid tycks ha minst två öppnade i kylen…
God ursäkt att ta ytterligare ett glas vin;)

Fått en ny rejäl laddning med Sivans ostar. Om du inte prövat hennes Billingeost är det verkligen hög tid.

Connie ska göra en rabarberdessert, just nu oklart vad.. Hon står och sliter med Wraps till ett stort gäng sedan ska hon lägga asiatisk nudelsallad med råmarinerad sesamlax & chiliaioli serveras i pappersbox till ett annat stort gäng som ska ha det enkelt på jobbet i afton.  Så roligt att det är så mycket folk som vill ha god mat säger hon ödmjukt.

Nä nu får det allt räcka, dags att förbereda kvällens ”Öppna bord”.

En av rätterna är Gin & Tonic som blev en ganska märklig men god anrättning. Gjorde en Ost & Valnötsrätt som inte alls blev bra, vi övervägde om vi skulle pröva rätterna först framöver men det är bara för fegisar konstaterade vi raskt. Ska förtydliga att det blev gott men inte så snyggt och framförallt inte optimalt i sammanhanget.  Vi provlagar aldrig rätterna men vi har nog fått till det varje gång;)

Ring om jag ska lägga undan något!

Ring då på 08-6400882

Au revoir & paraply säger Pernilla och med det sagt de 2 ord hon kan på franska! 😉

Just det, på måndag håller vi stängt också!!